¨ Rossin lukucorneri: Kirjablogit ja 101 kirjaa!!!

tiistai 3. tammikuuta 2017

Kirjablogit ja 101 kirjaa!!!


Kirjabloggaajat ovat mukana Ylen "Kirjojen Suomi" kirjallisuushankkeessa. Mikä on todella siistiä ja hienoa!! Ideana kirjabloggaajien osalta on siis lukea yksi kirja Suomen jokaiselta itsenäisyyden vuodelta ja kirjoittaa siitä blogiinsa teksti joka julkaistaan yhtä aikaa Ylen jutun kanssa!

Kirjat siis arvottiin jokaisen osallistuvan bloggaajan kesken ja tekstit kirjoista julkaistaan ennalta määrätyn listan mukaisesti. Tammikuussa aloittaa vuoden 2016 valittu kirja ja siitä lähdetään laskeutumaan vuosi kerrallaan kohti vuotta 1917.

Mitä kaikkea tämä Ylen kirjojen Suomi oikein pitää sisällään? No melko paljon ja todella mielenkiintoisia aiheita/juttuja/prokkiksia. Itselle ehkä mielenkiintoisin on kuitenkin juuri tämä bloggaajien kanssa yhdessä toteutettu juttu. Alla on linkit Ylen sivuille, joista pääsee tarkemmin tutustumaan aiheeseen:
 Katsotaas sitten läpi mitkä kirjat ovat valittuina millekin vuodelle:
Lukucornerille napsahti siis vuosi 1952 ja Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelija. Kyseinen kirja on ollut mielessä ala-asteelta saakka, mutta nyt vasta sain kipinän tarttua siihen. Ja kyllä hiukan harmittaa, etten sitä aikaisemmin ole lukenut!! Taidanpa lukea vielä kerran tai pari ennen elokuuta, milloin kirjasta julkaistaan Areenalla ja blogissani juttu.  

Niin ja mikä parasta, kaikki nuo kirjat ovat luettavissa sähköisesti ja täysin ilmaiseksi!! Taitaa Lukucornerikin tutustua osaan noista kirjoista ;)

Hyvää lukuvuotta 2017!!!

4 kommenttia:

 1. Lukuiloa sinulle vuodelle 2017!
  Hauskan kirjan sait :)

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tuo kirja lukematta. Olen suunnitellut lukevani tänä vuonna erityisesti suomalaisia kirjoja. Ehkä tartun joihinkin tämän listan kirjoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lista on hyvä olla olemassa, kätevä poimia luettavaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...