¨ Rossin lukucorneri: Mitä kesällä tapahtuu?

perjantai 27. toukokuuta 2016

Mitä kesällä tapahtuu?


Hiukan on hiljaista ollut nyt lukurintamalla. Johanna Valkaman Itämeren Auria on edelleen luettavana, eikä johdu kirjasta oma saamattomuus bloggailun suhteen :D Hengittelen hetken ja mietin uusia strategioita somettamisen suhteen..

Aurinko viettelee, se vie rannalle, mökille, rentoutumaan ja olemaan vaan. Ei mahda mitään. Vaikka halu kirjoittaa, lukea ja bloggailla on kova, niin halusin antaa itselleni hetken aikaa hengähtää. Parin viikon kuluttua lähtee melkoinen 8 viikon työputki päälle, joten otan nyt vähän rauhallisemmin.

Päivityksiä kyllä tulee, mutta koitan nyt saada rakennettua jonkin mahdollisimman vähän energiaa vievän tavan bloggailla, facettaa, instailla, snäppäillä, vloggailla ja twiittailla pitkien kesätyötuntien välissä.


Mutta on sitä jotain ehditty tehdä:Vloggailu on yllättävän mielenkiintoista puuhaa. Ihan jo miettiminen siinä miten rakennat videon, onko sillä jokin juoni vai kuinka haluat tuoda asiat esille, on kivasti pähkäilemistä :D Kuvaan tällä hetkellä kännykällä ja editoin videon koneella ennen Youtubeen lataamista. Harmittaa vaan tuo kännykän "muka HD-laatu". Paskat, ihan kuin olisi perunalla kuvattu XD

Niin ja jos jollain teistä on snäpchätti, niin lisäillään toisemme sinne! Eikös vaan?!? Minä heilun siellä nimellä Lukucorneri :) En itsekään sitä vielä oikein osaa käyttää, mutta uskoisin tuon olevan yksi mahdollisuus nostaa lukemista esiin nuorten keskuudesssa! Lyhyiden videoiden teko on sitä paitsi mielikuvitusta treenaavaa hommaa, jos sen niin haluaa ottaa.

Mutta heippa vaan ja heiluen kesään!! Törmäillään somessa ja jos minut livenä näkee niin juttusille vaan :)

2 kommenttia:

 1. Sun videoita ja juttuja on tosi kiva lukea! En oo vielä ehtiny lukemaan sitä sun tarinaa saati jatkamaan Evanin Perillistä, mut yritän parhaani. Perjantaina alkaa vihdoin kesäloma joten on paremmin aikaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka :)
   Ei ole mitään kiirusta niiden suhteen. Itselläkin meinaa olla hiukan ajankäytöllisiä haasteita :D Ois halua kirjoittaa, lukea, oppia paremmin sosiaalisen median käyttöä, retkeillä, löhöillä, hengailla ja sitten pitäs vielä olla kesä laivalla töissä!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...