¨ Rossin lukucorneri: Netflixistä poimittua

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Netflixistä poimittua

Joitakin sarjoja on tullut nyt selailtua ja muutamia ihan jees pläjäyksiäkin on löytynyt. Vilkaistaan kolmea viimeistä löytöä. 

Shadowhunters


Sarja perustuu Cassandra Claren Varjojen Kaupungit kirjoihin. En ole itse niitä lukenut, enkä ehkä ole parhainta kohderyhmääkään.

Sarjassa seurataan miten 18-vuotias Clary Fray (Katheryn McNamara) sekoilee kun hänelle alkaa selvitä mikä hän oikeasti on. Mutsi onkin pimittänyt häneltä vuosikaudet heidän verenperintöään. Typerä äiti. Noh, kukapa haluaisi lapselleen kertovan, että on osaksi enkeli. Pöh, mitäpä sitä suotta.

Claire sotkeutuu kuitenkin Pandemonium nimisessä baarissa demoniseen nujakkaan ja sitä kautta vyyhti lähtee selviytymään.

Mistä minä tässä tykkään on Isabelle Lightwood (Emeraude Toubia) ja siinä se viehätys sitten oikeastaan onkin.

Ehkä katson joskus ensimmäisen kauden loppuun.

Tiesitkö: Elokuva Luukaupunki (city of bones) julkaistiin vuonna 2013 ja samalla kerrottiin jatko-osan tulevan aivan pian. Jatko-osa kuitenkin hyllytettiin ja päätettiin aloittaa sarjan tekeminen, koska näin päästäisiin paremmin kirjan mukaisesti juoneen ja tapahtumiin kiinni. 
------------------------------------

Penny Dreadful


1800-luvun Englanti, Vanessa Ives (Eva Green) ja yliluonnolliset hökkiäiset!! Uuh, mikä jottei!!

Sir Malcolm Murray (Timothy Dalton), Vanessa Ives ja Ethan Chandler (Josh Hartnett) viuhtovat ympäriinsä Lontoota ja mukiloivat demoneita ja demonit mukiloivat heitä. Eikä kaikki sankareissa ole sitä miltä päälle näyttää. Rytinää, komeutta, kauneutta, outoa erotiikkaa ja taisteluita. 

Pennystä on tehty kolme kautta ja ohjaaja John Loganin mukaan enempää ei tulekaan. Mikä on varmaan erinomainen ratkaisu. Erinomaisen venyttäminen ohenee ajan myötä hyväksi ja siitä kohta sonnaksi. 

Tiesitkö: Penny Dreadful nimi juontaa 1800-luvun britteihin ja tarkoittaa halpaa, pennin maksavaa, kirjasta jossa on fiktiivisiä tarinoita. Näissä tarinoissa sai alkunsa mm. Sweeney Todd. 

------------------------------------

Expance


Scifiä, scifiä ja kaikkia noita hienoja vempaimia!! Yai!!

Eletään 2200-lukua ja ihmiset ovat levittäytyneet ympäri aurinkokuntaamme. Sota on uhkaamassa marsin, maan ja vyöhykeläisten elämää. Ei tarvita kuin pieni kipinä ja teurastus voisi alkaa. Ja joku perhanan taulapää koittaa saada tuota sotaa aikaiseksi. Onneksi meillä on Joe Millet (Thomas Jane) joka toimii kyttänä vyöhykkeellä ja pääsee salaliitosta hajuilla. Onneksi meillä on myös Jim Holden (Steven Strait) jonka alus ammutaan ja toinen kans ja sitten alkaa hoksailu, ettei kaikki ole sitä miltä se näyttää.  

Ensimmäistä kautta on vielä joitakin jaksoja mulla jäljellä, ja toinen kausi on luvattu alkavan 2017. Varmaan ihan jees, mutta ei ehkä haittaa jos unohdan.  


Tiesitkö: James S. A. Corey nimen takana on kaksi henkilöä, Daniel Abraham ja Ty Franck. 
Niin ja tiesitkö vielä. että Ty Franck on ollut George R.R. Martinin avustajana ja Martini ei oikeasti enää kirjoita vanhalla Dos-pohjaisella koneellaan. Franck päivitti Yrjölle uuden masiinan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...