¨ Rossin lukucorneri: Kirjailijaksi. Osa 9. Julkaisu

lauantai 25. helmikuuta 2017

Kirjailijaksi. Osa 9. Julkaisu

Kuva lainattu sivulta: The Wall Street Journal

Tiedättekö mikä on kiuaslapsi? En minäkään, en ennen kuin kirjoitin siitä pienoisnovellin. Tarina liittyy Stepanin koodeksi kirjoihin, mutta on omasta mielestä myös ihan ymmärrettävissä ilman asiaan perehtymistä. 

Tarina on, hmm.. ehkä hieman raa´ahko, omanlaisensa ja just sen tyylinen mistä itse intoilen tällä hetkellä ;)

Saa lukea ja kaikki palaute, negatiivinen/positiivinen/neutraali, on enemmän kuin tervetullutta :)

Tässä näyte:
Hän riuhtaisi hupun vangin päästä, antoi sen pudota lattialle ja nautti yleisönsä yllättyneistä huudahduksista. Heitä tuijotti kirkkaan vihrein silmin nainen, jonka yön mustissa, likaisissa ja takkuisissa hiuksissa kiersi hopeinen, käärmeenkaltainen raita. Naisen otsaan ja ohimoille oli tatuoitu outoja kirjaimia ja symboleja. Poskipäitä ja kaulaa peittivät pienten mustien lintujen kuvat, jotka näyttivät heräävän eloon kasvojen ilmeiden mukana. Nainen hengitti raskaasti, aukoi suutaan, irvisteli, mutta ei päästänyt pihaustakaan. Nyrkit puristuivat auki ja kiinni.

Novelli poistettu kilpailun ajaksi..


8 kommenttia:

 1. Hieno, tykkäsin kovasti. Mille vuosisadalle tarina sijoittuu? Tuon tohtorin voisi vaihtaa välskäriksi, tai oppineeksi.
  Tuskin maltan odottaa kirjan julkaisua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai :)

   En oikeastaan itsekään tiedä tarkalleen mikä aikakausi tarinassa on menossa. Merkit viittaa jonnekin 1000-luvun tienoille, ehkä :D

   Kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Hyvin tässä oli koodeksia käytelty. Hyytävä tarina, erityistä plussaa synnytyskohtauksesta, siinä oli hyvin realistiset fiilikset. Aikakausi jossa tarina tapahtuu jäi vähän hämäräksi, puhuttiin Ukosta joka viittaisi tarinan sijoittuvan pakanuuden aikaan, toisaalta oli jonkin verran sanastoa joka ei aivan sopinut aikakauteen, kuten just tuo 'tohtori'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :)

   Just Maille vastasin, etten tiedä itsekään millä aikakaudella mennään :D Ehkä se on vaihtoehtoinen menneisyys? Taantunut tulevaisuus? :D Täytynee selvittää!

   Tohtori on hypännyt eräästä toisesta tarinasta osittain mukaan. Niissä stooreissa liikutaan täysin omilla aikakausilla, joten ehkä sieltä on jäänyt myös tämän tarinan aikakauden tarkempi tarkastelu hunningolle.

   Poista
 3. Selkäpiitä karmivan hienoa! :)

  VastaaPoista
 4. Jos muuten osallistuit tällä tekstillä kisaan, niin postaus kannattaa varmasti poistaa tässä vaiheessa. Jos joku raatilainen näkee kilpailutekstin blogissa niin kirjoittajan anonymiteetti on mennyt ja novellisi on vaarassa joutua diskatuksi. Vaikka blogin lukijakunta on pieni, tällainen vaara aina on olemassa. :) Onnea Koodeksikisaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...