¨ Rossin lukucorneri: Mutterikeitin ja sunnuntai

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Mutterikeitin ja sunnuntai


Päivän saalis :) Mitään näistä en lähtenyt hakemaan, enkä löytänyt sitä mitä lähdin hakemaan. Silti, ehkä parhaat shoppailut vähään aikaan!! Tarkotus oli lähtee naisen kanssa pienelle kävelylle ja etsimään kirjansidontaan tarvittavia härpäkkeitä. Kohteena oli iso parsinneula, ohutta pahvia, lankaa ja kunnon piikki. Mutta aikainen herätys sotki meidän suunnitelmat täysin. 

Normaalisti sunnuntaina löhöillään ja luetaan aamusta (joskus oon kyllä darrassa ja hikoilen), eikä ole kiire mihinkään. Nyt noustiin vahingossa aikaisemmin, luettiin hetki (mulla on menossa Joe Abercrombie: Ase Itse, naisella Taavi Vartia: Varastettu Nainen), tehtiin aamupala ja lähettiin kaupungille. Kaunis ja kuulas kevätkeli, linnut sirpittää ja jäät alkaa rakoilla. Eikä ole krapulaa :D

Mutta perhana, pienen kävelyn jälkeen tultiin torille ja huomattiin, että Clas Ohlson aukee vasta tunnin kulutta, kahdeltatoista. Päätettiin sitten mennä kahville ja kuumaa hörppiessä tuli mieleen, että löytyskö kirpparilta mitään mitä voitaisiin käyttää kirjansidonnassa. No ei löytyny. Mutta kaikkea muuta kylläkin!!

Oon ettiny kuvan kaltaista mutterikeitintä kohta vuoden. Pihinä kun en uutta halua ostaa. Ja nyt se tuli vastaan, 5€!!! Olin ihan täpinöissäni! Tottumuksesta myös selailin nopeaan eteen sattuvat kirjat ja kappas, euron kappale lähti nuo teokset (paitsi naisen Gabaldon ja Lappeenranta, ne makso yhteensä vitosen). Sinisaloa en ole vielä yhtään lukenut, monesti kyllä melkein ja Parvelan nimi on ihan outo. Weis ja Hickman on vanhoja tuttuja ja Zusakin Kirjavaras on ollu jo jonkin aikaa luettavien listalla.

Mahtavaa!! Enää tarttee opetella käyttämään mutterikeitintä ja löytää aikaa lukemiselle :D  

P.s Niin, en siis yleensä shoppaile. Luulen, että se kahvi sai mut käymään vähän ylikierroksilla.

P.s.s Jos jollain on vinkkejä mutterikeittimen käyttöön, niin otan niitä kiitollisena vastaan

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä olet tehnyt! Voin suositella lämpimästi Zusakin Kirjavarasta - pidän siitä niin paljon, että olen lukenut sen useampaan otteeseen ja tehnyt aikoinaan koulussa aiheesta tutkielman. :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä onnistunut sunnuntai :) Monessa paikassa on tullu vastaan suitsutusta Suzakin Kirjavarkaasta, joten olihan se pakko ottaa kyytiin! Lukulistan kärjessä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...