¨ Rossin lukucorneri: Rommia ja kirjaimia

torstai 24. maaliskuuta 2016

Rommia ja kirjaimia


En arvostele kirjaa, enkä arvostele rommia. Tuon kirjan olen kyllä lukenut, Kapina Laivalla, John Boyle, mutta Krakenia en ole maistanu. Kirjan vois kyllä lukee uudestaan ja pullon aukaista ;)

Mä mietin tuossa että minkä takia on tullu luettua niin paljon. Ja juotua. Mikä tekee lukemisesta ja juomisesta niin perhanan mukavaa, että siihen käyttää omaa vapaa-aikaa (välillä ehkä muidenkin), tunkee rahaa ja aina kun kirja/pullo on loppu, tulee tyhjä olo. Sitten sitä haluaa lisää. LISÄÄ!!

Kirjoihin pätee sama kuin hyviin viineihin/viskeihin/rommeihin. Mitä kauemmin, rakastavasti, hellien ja lämmöllä ne on valmistettu, sitä maukkaampia ne on. Nopeaan hutaistu a4 arkki tekstiä sopii lähinnä sytykkeeksi, samoin toissa päivänä käytetty kilju, silllä käynnistetään kone. Nuorempana tämä oli kovin yleistä. Vitsikirjoja ja kiljua :D Nyt vähän vanhempana luetaan jo proosaa ja huikataan vähän parempia viskejä.

Harmi sinänsä ettei holeja voi käydä lainaamassa holistosta. Kirjoja voi lainata kirjastosta. Toki kirjasto perii maksun jos palautus myöhästyy, sama vois kyllä olla holistoilla. Mikäli lainajaa ei muistakkaan mistä on holinsa lainannut, niin lähetetään muistutus ja muutaman kerran jälkeen lätkäistään sakot. Sitten vois olla niitä pikalainoja, kun on kauhee kiire ja pakko saada heti. Otappa tuosta, kaks päivää saat siinä piehtaroida. Ole hyvä. Kaukolainoina vois olla ruotsalaisia akvaviitteja tai thaimaalaista riisiviinaa (hyi s..na).

Mutta ehkä tuo kirjojen lukeminen on terveellisempää?

Nimimerkillä: Paperihaavoja ja krapulaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...