¨ Rossin lukucorneri: Modesty Blaise, Peter O´Donnelly

torstai 8. joulukuuta 2016

Modesty Blaise, Peter O´Donnelly


Rakastuin, Modestyyn. On se vaan kova mimmi! Tässä kirjassa rokataan ja rollataan, räjäytellään, ammutaan, tapellaan ja tehdään huikeita temppuja!! Ja Marko tykkää, mikä olisikaan parempaa lukemista väyneille aivosoluille :D

Modesty ja hänen sidekick, Willie Garvin, palkataan GBR:n salaisen palvelun leipiin estämään timanttilastin ryöstö. Siitä käynnistyvät "päätähuimaavat seikkailut" (takakannen mukaan). Okei, kirja oli oikein viihdyttävä, mutta päätähuimaava, ehkä ei. Helppo lukea, ajatonta viihdettä ja tarpeeksi simppeliä.

Modestyn hahmo on yleiseen miehiseen makuun vetävä; tumma mimmi joka osaa olla tappavuutensa lisäksi lämmin kissapeto. Ehkä, näin minä sen ymmärsin :D

Willie Garvin taas kuvataan miehisenä, ehkä jopa hiukan herkkänä ja erittäin taitavana agenttina. En tiedä onko Willien hahmo naisten makuun vai ei, luulisin, että on. Mutta Willie ei lue kaunokirjallisuutta:
"Mitä hän lukee?"
"Elämänkertoja, sotahistoriaa, teknisiä kirjoja, tieteisromaaneja - melkein mitä hyvänsä mutta ei tavallista kaunokirjallisuutta ja matkakirjoja..."

Voi hyvinkin olla, että joudun haalimaan jostain kaikki suomennetut Modestyt.. Tässä on kuitenkin jotain, en oikein tiedä mitä. Mutta koukuttavaa kuitenkin ;)

Lukema: 8/10

Kirjailija: Peter O`Donnelly
Teos: Modesty Blaise
Kustantamo: Otava
Sivut: 252
Julkaisuvuosi: 1988
Suomentaja: Seppo Harjulehto

3 kommenttia:

 1. Jouluja! Löysin vasta nyt blogisi, mutta pirun hyvältä näyttää ja on aina kia lukea miesten kirjoituksia kirjoista! ;) Anyway, sellaista tulin sanomaan, että tuu ihmeessä chekkaamaan BFF-lukuhaaste, jossa on tarkoituksena lukea kirjoja, joiden yhtenä tärkeänä tekijänä on ystävyys, niin kuin se on meille lukijoillekin!
  https://arcakiraniia.blogspot.fi/2016/11/bff-lukuhaaste-201116-1422017.html

  Kira Niia @ Arca Fabulorum - Tarina-arkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kira :)

   Tsekkaan haasteen tällä viikolla ;) Palasin äskettäin suomeen ja hetki menee arkeen tarrautuessa :D

   Poista
 2. Minä kerään modesty blaisea,ihana ja ihan superia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...